Vuosi on alkanut tavanomaisesti jotakin uutta olen oppinut. Eli neulomaan lapasen 2 puikolla ,muuten kyllä on aika mennyt vaan oleillessa ei oikein ole ollut päivissä eroa. Posliinimaalauksessa olen ollut jo 2 viikonloppuna peräkkäin sekö sitten lienee syynä ettei viikolla oikein jaksa kiinnostua edes noista vähistä töistä joita olisi tehtävä.

Koirien hoitokin on vähän retuperällä pitäis pestä ja puunata noita villakoiria oikein urakalla ,mutta aina tulee siirettyä seuraavalle viikolle. Nyt olisi ollut hyvä viikko tehdä kaikki rästi hommat kun vietän tätä "leskiviikkoa" talon isäntä reissussa ja tulee vasta sunnutaina kotiin jospa loppuviikko olisikin yllätyksiä täynnä ja tulis tehtyä edes osa rästi töistä.

Inspiratiota odotellessa on hyvä vuodattaa kaikki tänne kirjoituksiin ja toivoa vaan että sekin löytäisi takaisin meinaan tuo inspis. Näin eläkeläisen päivän kuluksi on hyvä joskus kirjoitella ja ajatella asioita hetki jos toinenkin. Tänään taas ahdistaa talon pienuus ja sekaisuus huomenna asiat ovatkin sitten toisin ainakin niin uskon olevan.