Tänään päätettiin aloitella viikon päästä käsityökahvilan pyörittämistä, kivaa saa tutustua uusiin ihmisiin ja harrastaa neulomista jutustelun lomassa. Pitkään mielessä pyörinyt ajatus löysi kuin tilauksesta oikean paikan ja oikeat ihmiset ympärilleen ja niin ajatus muuttuu todeksi. Vähän jännittää saadaanko ihmiset liikkeelle, kun tulee kaamos aika, toisaalta silloinhan on monella aikaa harrastaa käsitöitä kesällä on paljon muuta puuhaa. 

Kahvila toiminta saadaan pyörittää Kuuputti nimisessä kahvilassa meillä on erittäin hyvät puitteet toiminnalle ja uskoisin että myös monet muut ovat samaa mieltä. Käsityökahvilan toiminta toivottavasti pyörii vapaa ehtoisena toimintana ilman kenenkään veto vastuuta, silloin se ei rasittaisi ketään erikseen, kahvilan pitäjä on luvannut ilmoitella lehdessä toiminnasta ja jos vielä saataisiin lehti juttu aikaiseksi niin olisi hyvä. 

Vaikka asumme Ivalossa emme ole silti korvessa keskellä ei mitään, uskon ainakin että me ihmiset jotka toimimme täällä voimme rakentaa asuin ympäristöstämme sellaisen kuin haluamme, toiminta lähtee kuitenkin ihmisistä itsestään samoin viihtyvyys. Olen asunut nyt täällä 2 vuotta joten nyt on jo aika saada tuttuja itsellenikin, tällä hetkellä en tunne kuin muutaman ihmisen. Siispä on jo aika saada uusia tuttavuuksia ja jopa löytää ystäviäkin piristämään päiviäni jotta viihtyisin vielä paremmin täällä kauniissa Suomen lapissa.