Ensi maanantaina alkaa sitten kansalaisopistonpiirit, ilmoittautuminen oli eilen  ja yllätys oli suuri pääsin kaikille kursseille joille halusinkin.

Maanantaina alkaa sitten tilkkutyöt mitähän sitä aloittais tekemään. Mieli tekisi tehdä ensin vaikka kassi, mutta katsotaan mitä saa aikaiseksi. Keskiviikkona sitten posliinimaalausta päivällä illalla sitten maalaamaan tauluja joka on kyllä vielä toisaan hakusessa piirtämistaito on jossakin kaukana siitä mitä paperille saa aikaiseksi, aiheena koko vuoden on Barokki. Torstaina sitten keramiikkaan savea vääntämään jotta sais jotakin maalattavaa posliini töihin. Kuningas ajatuksena se minkä teen keramiikassa niin sen sitten maalaan posliinitöissä, oispahan kaikki sitten itse tehtyä ja sais erikoisia joululahjoja kaikille ystäville. 

Siinäpä koko viikon harrastukset, mutta mitäpä sitä ei tekis kun on sitä aikaa näin eläkkeellä ollessa. Onneksi täällä Ivalossa on hyvä harrastaa ei tarvitse neuloa koko ajan sukkia niitäkin kaapissa on jo muutama pari, jos vaikka sais ne johonkin myyntiin saispahan edes lankarahat takaisin.

Onhan mulla sitten tavoitteitakin säästän rahaa, jotta joskus pääsis sitten käymään reissussa, olen ajatellut lähteä muutaman vuoden päästä Australiaan sukuloimaan. Tavoitteitahan meillä pitää olla jotta jaksaa huomiseen taistella joskus enemmän tai vähemmän.

Pitää laitella kuvia sitten tänne kun saa jotakin aikaiseksi. Kuvia odotellessa jatkan tänä päivänä tilaustöiden ompelua ja näitä eläkepäiviäni.

Hauskaa syyskuun jatkoa teille kaikille ja tekemisen iloa mitä sitten teettekin.